FAQ - Kadobon Online DoneerBON

1. Waar kan ik de kadobon-online inwisselen?
De kadobon-online is in te wisselen bij vele aangesloten webwinkels en belevenissen en goede doelen.

2. Wat houdt de kadoboncode in?
Dit is een 12-cijferige code die maar eenmaal wordt verstrekt. Deze code bevat tevens de waarde en de geldigheidsduur van de kadobon. Bewaar deze code dus zorgvuldig.

3. Hoe kan ik een kadobon-online inwisselen?
Dit is afhankelijk per deelnemer. Bij webwinkels gaat u nadat u het gewenste product heeft gekozen naar de online kassa en kiest u als betaalmethode 'kadobon-online'. Vervolgens geeft u uw kadoboncode in. Klik hier voor uitgebreide instructie. Bij belevenissen kan het zijn dat u uw kadoboncode per e-mail moet doorsturen of telefonisch moet doorgeven.

4. Kan ik met meerdere kadobonnen tegelijkertijd inwisselen?
Ja, dit is mogelijk. U kunt meerdere kadoboncodes tegelijkertijd invoeren. Zie ook de uitgebreide instructie.

5. Moet ik de kadobon-online in één keer besteden?
Nee, de kadobon-online kan in delen worden besteed. Het restantbedrag blijft actief met dezelfde kadoboncode. Het minimum restantbedrag is 1 euro en de geldigheidsduur blijft onveranderd.

6. Hoe weet ik hoeveel tegoed er nog op de kadoboncode staat?
In de oorspronkelijke e-mail die u heeft ontvangen staat een link. Als u deze link aanklikt krijgt u uw kadobon in een .pdf bestand te zien. Linksboven zal dan het saldo verschijnen hoeveel tegoed er nog op de kadobon staat. Indien u een kadobon-online heeft ontvangen van Intomart GfK dan kunt u een e-mail sturen naar onze klantenservice.

7. Mag een product duurder zijn dan de waarde van de kadobon?
Ja, dat kan. De waarde van de kadobon-online wordt in mindering gebracht op de prijs van het product. Het resterende bedrag kunt u middels internetbankieren (iDEAL) zelf bijbetalen.

8. Mijn kadoboncode wordt niet geaccepteerd.
Het kan zijn dat de kadoboncode reeds is ingewisseld of dat de geldigheidsduur is verstreken. Verder is het belangrijk dat u bij de door u gekozen webwinkel iets uitzoekt vervolgens het product kiest en u dan naar de kassa gaat om te gaan betalen. Bij de kassa kiest u voor de betaalmethode "kadobon-online" waar u vervolgens de kadoboncode kunt invullen. Waarschijnlijk heeft u dan het kortingscodeveld gekozen van de webwinkel en dat is niet juist. Zie ook de uitgebreide instructie. Neem anders contact op met de klantenservice.

9. Ik heb een kadobon ontvangen maar ik kan de link niet openen.
In de e-mail die u heeft ontvangen zit een link. Om deze link te kunnen openen heeft u het programma acrobat-reader nodig. Het programma acrobat-reader kunt u gratis downloaden.

10. Is de kadobon in het buitenland in te wisselen?
Ja, voor de meeste webwinkels is dat mogelijk. Echter dit kan per webwinkel verschillen kijk daarvoor voor de voorwaarden op de website van desbetreffende webwinkel. Ook zullen er verzendkosten worden berekend.

11. Ik heb een Apple-computer is dat een probleem?
Helaas is het (nog) niet mogelijk om een kadobon-online in te wisselen met een Apple-computer. Dit zal wel in de nabije toekomst mogelijk worden. Neem contact op met onze klantenservice.

12. Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om binnen uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

13. Wordt er geld ingehouden op de donatie via een verzilverde DoneerBON?
Ja, de donatie verloopt via de donatiemodule van Stichting GeefGratis. Deze kent inhoudingen. Zie de volgende website voor informatie over de inhouding die geldt en wat een goed doel voor deze inhouding krijgt: http://www.geefgratis.nl/producten/online-donatiemodule/inhouding.

Deze FAQ is ook na te lezen op de pagina van kadobon-online. Dit is de partner van Stichting GeefGratis en de DoneerBON die de transacties verwerkt.

Hoe verzilver ik mijn DoneerBON?

In een paar stappen kunt u uw DoneerBON verzilveren t.b.v. een goed doel. Ga naar www.geef.nl/doelen (GeefSamen via Geef.nl). Kies een categorie waarin u wilt zoeken en of u een keurmerk belangrijk vindt. Daarnaast kunt u een trefwoord invullen waarmee gezocht wordt in de naam van het goede doel en ingevulde trefwoorden door het goede doel.

Klik daarna op ZOEKEN en wij zoeken die goede doelen bij elkaar die aan uw criteria voldoen. Naast dit zoekvenster zullen die goede doelen getoond worden die aan uw zoekcriteria voldoen. Door een simpele klik op de button "DONEER NU" kunt u het bedrag op uw doneerbon verzilveren door bij het betalen voor Kadobon-online te kiezen.

 
Onze concepten Sluit het menu